|
||||||
![]() |
|
|
#1 |
|
تازه کار ![]()
فعال در:
شبیه سازی سه بعدی,
تشکرها: 9
تشکر شده 0 بار در 0 ارسال
|
سلام دوستان.
من الگوریتم ژنتیک رو دارم اجرا میکنم و برای گرفتن fitness از ربات ها نیاز دارم ربات مرتبا وارد زمین شود و در زمان معلومی راه برود و سپس از زمین خارج گردد. مشکل من اینه که بعد از چند بار (که تعداد آن نا مشخص است 100 بار ، 150 بار و...) سرور هنگ میکند. مثلا ربات Init میکند و می ایستد و دیگر beam نمیکند یا beam اشتباه میکند و می ایستد یا وسط راه رفتن میایستد. در برنامه هم گاهی اوقات پیغام terminate میدهد گاهی اوقات هم نه، پیغام بین ربات و سرور رد و بدل می شود ولی ربات هیچ حرکتی نمیکند و این بدون حرکت ماندن ادامه می یابد تا زمانی که سرور را ببندم یعنی با بسته شدن برنامه هم ربات هیج عکس العملی نشان نمی دهد و از زمین خارج نمی گردد. من آخرین ورژن سرور را از اینترنت نصب کردم. به نظرتون مشکل چیه؟ |
|
|
|
|
|
#2 |
|
مـــدیــــر ارشــــد ![]() ![]() ![]()
شغل: دانشجوی فن آوری اطلاعات (IT)
فعال در:
انسان نما,
سایز متوسط,
سایز کوچک,
شبیه سازی دو بعدی,
شبیه سازی سه بعدی,
واقعیت ترکیبی,
شبیه سازی عامل امداد,
ربات های امدادگر,
شبیه ساز امداد,
ربات های خانگی,
یک به یک (دانش آموزی),
دو به دو (دانش آموزی),
امداد ابتدایی (دانش آموزی),
امداد پیشرفته (دانش آموزی),
روبات مین یاب,
روبات نمایشی ,
تشکرها: 484
تشکر شده 598 بار در 391 ارسال
|
مشخصات سیستمت رو بزار ببینم از چه توزیع لینوکسی استفاده می کنی ؟>
|
|
|
|
#3 |
|
کاربر دائمی ![]() ![]()
شغل: دانشجو
فعال در:
شبیه سازی دو بعدی,
شبیه سازی سه بعدی,
شبیه سازی عامل امداد,
تشکرها: 5
تشکر شده 91 بار در 52 ارسال
|
مشکل از نسخه سرور و توزیع نیست.
شما سعی کن که بخش رسیو و سند رو به صورت یه thread جدا پیاده کنی. همین*طور هی دریافت کن اطلاعات رو به صورت مدام. این بافر سرور رو باس خالی کنی. مشکلت تا حد زیادی حل میشه. ( البته میتونی خود کد سرور رو هم دست بزنی) |
|
|
|
| کاربر روبرو از paykoob بخاطر این ارسال تشکر کرده است. | aahmadi (27th July 2010) |
|
|
#4 |
|
مدیر انجمن ها ![]() ![]() ![]()
فعال در:
شبیه سازی دو بعدی,
شبیه سازی سه بعدی,
عضو تیم[ها]: Zigorat
تشکرها: 58
تشکر شده 298 بار در 180 ارسال
|
تا اونحا که میدونم یه باگ تو سرور بود که نمیزاشت agent خیلی وصل بشه به سرور و قطع کنه. راهی که واسه من جواب داده اینه که کل سرور و باریکن رو با هم اجرا کنم. واسه این کار یه اسکریپت نوشتم که تو فولدر scripts تو بیس زیگورات هستش.
|
|
|
|
#5 |
|
تازه کار ![]()
فعال در:
شبیه سازی سه بعدی,
|
با تشکر از همگی
باید یکی یکی امتحان کنم ببینم کدوم کارم رو درست میکنه؟ آقای Paykoob یه لطف می کنید در مرد Theardی که میگین بیشتر توضیح بدین، من با Thread تو C++ کار نکردم میخوام ببینم دنبال یه thread با چه خصوصیاتی باشم. منظورتون از اینکه بافر سرور رو خالی کنم چیه؟ چه جوری این کار رو انجام بدم؟ |
|
|
|
|
|
#6 |
|
تازه کار ![]()
فعال در:
شبیه سازی سه بعدی,
|
آقای Klaus یه لطف می کنید بگید چه جوری تو خود کد ، سرور رو متوقف کنم و دوباره اجرا کنم؟
من اینجوری از script استفاده می کنم خطا میده: کد:
system(/bin/sh scriptfilename) وقتی هم این طوری استفاده می کنم: کد:
system(/bin/tcsh scriptfilename) وسط برنامه خودم چگونه می تونم یکبار سرور و مانیتور رو کامل ببندم و دوباره باز کنم؟ ویرایش توسط azad5162 : 1st August 2010 در ساعت 12:09 PM. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
کاربر دائمی ![]() ![]()
شغل: دانشجو
فعال در:
شبیه سازی دو بعدی,
شبیه سازی سه بعدی,
شبیه سازی عامل امداد,
تشکرها: 5
تشکر شده 91 بار در 52 ارسال
|
نقل قول:
اون ترد رو هم نمی*تونم مفصل توضیح بدم. خصوصیت خاصی هم نداره. می*تونی از کتابخانه boost_thread استفاده کنی. خیلی راحت هم هست. یه کد نمونه دارم ( یه ترینر ساده سه بعدی هست که با ترد نوشته شده) اگر شد آپلود می*کنم همینجا. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
تازه کار ![]()
فعال در:
شبیه سازی سه بعدی,
|
pdf ی که در مورد استفاده thread در C++ توضیح داده باشه دارین؟
چون تو اینترنت هم چیز بدرد بخوری پیدا نکردم. چیزهایی هم که بود خطا میداد و اجرا نمی شد یا اگه براتون مقدور باشه همون نمونه مثال رو برام بذارین |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
مـــدیـــریــــت کل
|
نقل قول:
scriptfilename وجود نداره نام اسکریپت را اینجا باید بزارید بجای scriptfilename مثلا کد:
system(/bin/sh start.sh) ![]()
«كسي كه به من يك حرف بياموزد، مرا بنده خود كرده است.»حضرت علی (ع) --------------------------------------------------------------- قبل از ارسال پست در فروم، از کلید جستجو استفاده کنید . ویرایش توسط aahmadi : 1st August 2010 در ساعت 09:34 PM. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
تازه کار ![]()
فعال در:
شبیه سازی سه بعدی,
|
منم دقیقا همین کار رو انجام میدم . من بخاطر اینکه کلی گفته باشم اینطوری نوشتم.
حالا من یه کار دیگه کردم من با دستور کد:
system("rcsoccersim3d")
کافیه یاد بگیرم اینو بذارم تو یه thread جداگونه و هر وقت خواستم سرور رو ببندم و باز کنم thread رو از بین ببرم و آن را دوباره بسازم. فکر کنم اینطوری خوب باشه. البته من هنوز یاد نگرفتم thread بسازم |
|
|
|
![]() |
| تبلیغات | |
|
تبلیغات در انجمن |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
|
|