|
||||||
![]() |
|
|
#21 |
|
کاربر عضو
فعال در:
شبیه سازی عامل امداد,
تشکرها: 0
تشکر شده 20 بار در 11 ارسال
|
mage to too che sathi hasty
age mikhay base benvisi vaght mikhad va hosele albate bayad paye'ye karet ro YAB bezari be nazare man ro hamye base ha mishe in tagheeri ke to mikhay ro dad man khodam ro mrl daghighan hamin karo kardam yani hameye agent ha ro khodam neveshtam to aslan be tavabe'ee ke to agent ha hast kari nagir va har tabe'ee niaz dari khodet benvis va dar tabe act tasmimgiri kon motmaenan be hadafet miresy hamoontor ke man residam |
|
|
|
| کاربر روبرو از philip بخاطر این ارسال تشکر کرده است. | aramesh (3rd January 2010) |
|
|
#22 | |
|
تازه کار ![]()
|
نقل قول:
خوب رو بیسه ربوتوس بنویس !! راحت میشه تغییرش داد |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
مدیر انجمن ها ![]() ![]() ![]()
|
بیس روبوتوس هنوز ریلیز نشده . به زودی ریلیز میشه
![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
کاربر عضو
فعال در:
شبیه سازی عامل امداد,
تشکرها: 3
تشکر شده یک بار در یک ارسال
|
سلام
من هم مثل دوستمون آرامش میخام یه بیس پیدا کنم که تغییر دادنش راحت باشه!لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه! راستی کسی میدونه برای ایران اوپن tdp باید حداقل چند صفحه باشه؟و در چه قالبی نوشته شود؟ |
|
|
|
|
|
#25 |
|
مدیر انجمن ها ![]() ![]() ![]()
|
معمولا بین 4 تا 7 صفحه است تیدیپی ها
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
کاربر عضو
فعال در:
شبیه سازی عامل امداد,
عضو تیم[ها]: ResQ fum
تشکرها: 17
تشکر شده 2 بار در 2 ارسال
|
ميشه يكي از دوستان يك سورس يا بيس امداد به زبان جاوا رو لينك كنه ؟(دنبال سورس yabAI مي گردم ولي پيدا نميكنم)
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
مـــدیـــریــــت کل
|
نقل قول:
YabAI امیدوارم این سورس ها هم به شما کمک کنند! سورس های release شده ی امداد و نجات - انجمن تخصصی روبوکاپی ها
|
|
| کاربر روبرو از aahmadi بخاطر این ارسال تشکر کرده است. | ssdn (30th July 2010) |
|
|
#28 |
|
کاربر عضو
فعال در:
شبیه سازی عامل امداد,
|
با تشكر از اينكه سورسyabai رو در اختيارم قرار داديد .لطفا command هايي كه بايد تو ترمينال براي اجرا شدنش بنويسم رو هم بهم ياد بدين !
|
|
|
|
| کاربر روبرو از ssdn بخاطر این ارسال تشکر کرده است. | mnk (29th July 2010) |
|
|
#29 | |
|
مـــدیـــریــــت کل
|
نقل قول:
بعد از اینکه make کردین یه فایل میسازه براتون ولی تست نکردم ببینم درسته یا نه! کد:
java Rescue.Main cv fb fs at ac pf po
|
|
|
|
#30 |
|
کاربر عضو
فعال در:
شبیه سازی عامل امداد,
|
بهترین اعداد ورودی چه اعدادی هستند؟ با اجرای این دستور classDefNotFoundError رخ میدهد. چه کنم؟
|
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| کنه, کس, هر, مورد, مطرح, امداد, داره, در, سوالی |
| تبلیغات | |
|
تبلیغات در انجمن |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |